Esențialul ești tu

Serviciile noastre

Servicii integrate, complexe ce ţin de sănătatea emoţională şi psihoeducaţie.

Serviciile noastre

Servicii de Formare și Dezvoltare Personală și Profesională

Servicii în domeniul formării/ dezvoltării profesionale/ personale celor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare, managementul stresului, dezvoltarea abilităților parentale: gestionarea problemelor de disciplină ale copilului, deprinderea modalităţilor de recompensare adecvată a comportamentelor dezirabile, stimularea autonomiei copiilor, etc.

Specialiştii noştri sunt psihologi cu drept de liberă practică în domeniul clinic, educaţional, organizațional şi cu formare/ certificare CNFPA.

Consiliere psihologica si psihoterapie

Esential Psy este o Societate Civilă Profesională de Psihologie înfiinţată în 2008 în conformitate cu normele şi standardele Colegiului Psihologilor din România, care asigură sprijin şi suport de specialitate astfel încât oamenii să (re)decidă şi să facă schimbările de care au nevoie în vieţile lor.

Acţiunile Esential Psy au la bază principii ale Analizei Tranzacţionale: toţi oamenii sunt OK şi pot gândi pentru ei înşişi şi sunt ghidate de valori precum: expertiză, umanism, confidenţialitate şi respect faţă de clienţi.

Metoda terapeutică de bază este Analiza Tranzacţionala, la care se adaugă diferite traininguri şi stagii de formare în terapie cognitiv-comportamentală, gestalt terapie şi terapie integrativă. Lucrez cu adulţi şi adolescenti în format individual, de cuplu şi de grup.

Evaluare/ Examinare psihologică

Evaluarea şi examinarea psihologică acoperă mai multe zone/ sfere de interes: psihologie clinică, psihologie educaţională, psihologia muncii, psihologia transporturilor.

Evaluarea psihologică şi psihodiangnostic pentru copii şi adulţi, în vederea prezentării la diferite Comisii de Expertiză (din cadrul DGASPC, CMBRAE etc.)

Evaluarea comportamentelor adictive (consum abuziv şi dependenţă de substanţe, alimente, jocuri de noroc)
Evaluare psihologică complexă şi a integrităţii ANAF.

Testări şi evaluări în vederea angajării, menţinerii sau promovării în funcţie (periodic), solicitare din partea angajatorului în situaţii speciale (accidente de muncă).

Examinări în vederea obţinerii, redobândirii permisului de conducător auto (categoriile A1, A, B) sau ambarcațiune (clasele C şi D).

Programe de reintegrare socială

Evaluare psihologică și psihodiagnostic

Evaluarea şi examinarea psihologică acoperă mai multe zone/ sfere de interes: psihologie clinică, psihologie educaţională, psihologia muncii, psihologia transporturilor.

* Evaluarea psihologică şi psihodiangnostic pentru copii şi adulţi, în vederea prezentării la diferite Comisii de Expertiză (din cadrul DGASPC, CMBRAE etc.)

* Evaluarea comportamentelor adictive (consum abuziv şi dependenţă de substanţe, alimente, jocuri de noroc)

* Evaluare psihologică complexă şi a integrităţii ANAF

* Testări şi evaluări în vederea angajării, menţinerii sau promovării în funcţie (periodic), solicitare din partea angajatorului în situaţii speciale (accidente de muncă).

* Examinări în vederea obţinerii, redobândirii permisului de conducător auto (categoriile A1, A, B) sau ambarcațiune (clasele C şi D).

Parenting/ Cercul Siguranței/ Family Life Space

Dezvoltare personală

Suport și îndrumare pentru sănătatea mentală încă din 2008

În lumea complexă a gândurilor și emoțiilor, suntem ghizii tăi în călătoria către echilibru mental și sănătate emoțională. Descoperă cum te sprijinim în explorarea și înțelegerea sinelui, deschizând uși către un viitor mai luminos și mai împlinit.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum pot să programmez o ședință de consiliere?

Poți să programezi o ședință de consiliere completând formularul de contact de pe site-ul nostru sau sunând la numărul nostru de contact. Vom fi bucuroși să găsim un moment potrivit pentru tine.

Cum știu dacă terapia este potrivită pentru mine?

Dacă simți că te confrunți cu stres, anxietate, sau ai dificultăți în gestionarea emoțiilor, terapia poate fi benefică. Vom evalua împreună nevoile tale în cadrul primei întâlniri pentru a decide împreună dacă terapia este potrivită pentru tine.

Care sunt specializările cabinetului vostru de psihologie?

Cabinetul nostru acoperă o gamă variată de specializări, inclusiv terapie individuală, terapie de cuplu, consiliere pentru anxietate și depresie, precum și consiliere pentru probleme legate de gestionarea stresului și relații.

Ce costuri implică ședințele de consiliere?

Costurile pentru ședințele de consiliere variază în funcție de tipul de serviciu și durata ședinței. Pentru detalii precise și informații despre asigurările acceptate, te rugăm să ne contactezi direct.

Cât durează de obicei o ședință de consiliere

Durata unei ședințe de consiliere poate varia în funcție de nevoile și preferințele tale. De obicei, ședințele durează între 50 și 80 de minute, însă aceasta poate fi adaptată în funcție de complexitatea problemei discutate și preferințele tale.

Cum se menține confidențialitatea în cadrul ședințelor de consiliere?

Confidențialitatea este o prioritate. Tot ceea ce discutăm în cadrul ședințelor rămâne strict confidențial, cu excepția situațiilor în care există un pericol iminent pentru tine sau pentru altcineva. Detalii suplimentare privind politica noastră de confidențialitate vor fi discutate în prima ședință.

Telefon

0745070839
0720021836

Locatie Bucuresti

Bucuresti: Piaţa Naţiunile Unite, nr. 3 – 5, Bloc A, Scara A, Etaj 1, Apartament 6, sector 4, Bucureşti

Locatie Constanta

Contstanta Bulevardul Mamaia 228 Birou 3, parter H. Turist, Constanța 900001