Servicii integrate, complexe ce ţin de sănătatea emoţională şi psihoeducaţie.

Servicii în domeniul formării/ dezvoltării profesionale/ personale celor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare, managementul stresului, dezvoltarea abilităților parentale: gestionarea problemelor de disciplină ale copilului, deprinderea modalităţilor de recompensare adecvată a comportamentelor dezirabile, stimularea autonomiei copiilor, etc.

Specialiştii noştri sunt psihologi cu drept de liberă practică în domeniul clinic, educaţional, organizațional şi cu formare/ certificare CNFPA.

Evaluarea şi examinarea psihologică acoperă mai multe zone/ sfere de interes: psihologie clinică, psihologie educaţională, psihologia muncii, psihologia transporturilor.

  • Evaluarea psihologică şi psihodiangnostic pentru copii şi adulţi, în vederea prezentării la diferite Comisii de Expertiză (din cadrul DGASPC, CMBRAE etc.)
  • Evaluarea comportamentelor adictive (consum abuziv şi dependenţă de substanţe, alimente, jocuri de noroc)
  • Evaluare psihologică complexă şi a integrităţii ANAF
  • Testări şi evaluări în vederea angajării, menţinerii sau promovării în funcţie (periodic), solicitare din partea angajatorului în situaţii speciale (accidente de muncă).
  • Examinări în vederea obţinerii, redobândirii permisului de conducător auto (categoriile A1, A, B) sau ambarcațiune (clasele C şi D).

Esential Psy este o Societate Civilă Profesională de Psihologie înfiinţată în 2008 în conformitate cu normele şi standardele Colegiului Psihologilor din România, care asigură sprijin şi suport de specialitate astfel încât oamenii să (re)decidă şi să facă schimbările de care au nevoie în vieţile lor.

Acţiunile Esential Psy au la bază principii ale Analizei Tranzacţionale: toţi oamenii sunt OK şi pot gândi pentru ei înşişi şi sunt ghidate de valori precum: expertiză, umanism, confidenţialitate şi respect faţă de clienţi.

Metoda terapeutică de bază este Analiza Tranzacţionala, la care se adaugă diferite traininguri şi stagii de formare în terapie cognitiv-comportamentală, gestalt terapie şi terapie integrativă. Lucrez cu adulţi şi adolescenti în format individual, de cuplu şi de grup.

Supervizare: aceste programe se adresează acelor specialiști care sunt la început de drum.

Grupuri de suport adresate specialiștilor din domeniul sănătății

Programe de reintegrare socială: aceste programe se adresează celor care efectueză sancțiuni neprivative de libertate.

Traininguri (abilități de comunicare, managementul stresului, abilități parentale)