SORINA VRANĂ


– Psiholog;
– Educator parental “Circle of Security” International;
– NLP Practitioner;
– Competenţele profesionale includ:
1. Consiliere şi psihoterapia copilului şi adolescentului, moderator “Teatru Forum” în consilierea adolescenţilor
2. Consiliere şi psihoterapie sistemică: cuplu, copil, familie
3. Evaluare psihologică în domeniile educaţional, organizaţional, transporturi

Mi-ar plăcea să cred despre mine că sunt precum o oglindă.

O oglindă cu ajutorul căreia vei re/descoperi PUTEREA de a merge mai departe, indiferent cât de anevoios este sau ţi se pare drumul.

O oglindă de la care vei primi PERMISIUNEA să te bucuri. În primul rând pentru că EŞTI. Apoi pentru toate lucrurile duse cu bine la capăt. Chiar şi pentru cele care nu ţi-au ieşit din prima încercare. Să te bucuri de soarele care insistă să răsară în fiecare dimineaţă…

O oglindă care, cu siguranţă, te va PROTEJA de privirile indiscrete, iscoditoare, poate chiar ironice ale celor care nu-ţi vor înţelege demersul de a veni la psiholog.

La sfârşitul metaforei îţi amintesc că sunt la fel ca tine: un om cu nevoi, vise, valori. În această calitate îţi voi îndruma paşii cu răbdare şi profesionalism.

Sunt psiholog cu specializare în domeniul educaţional şi psihoterapeut în formare în Analiza Tranzacţionala. Lucrez cu copii, adolescenţi şi adulţi în format individual, de cuplu sau de grup. Din 2016 sunt educator parental Circle of Security International și din 2012 sunt moderator în folosirea metodei “Teatru Forum” în consilierea psihologică a tinerilor.

Am o bogată experinţă în testarea şi evaluarea psihologică, participând la mai multe proiecte de standardizare şi etalonare a probelor psihometrice, în colaborare cu TestCentral.

Activitatea mea include şi proiecte în domeniul organizaţional şi al transporturilor, proiecte în cadrul cărora evaluez aptitudini şi/ sau comportamente, precum şi implementez traininguri de eficientizare a comunicării.